Tony210 píše:
Zdravím při cukrovce se doporučujou zelený fazolky bylo by možný nebo prokážou stejnou službu i zelený hrachové lusky?
potom by mě zajímalo citace " Šťávy se doplňují potravinami tak, aby tělo dostalo silně nadlimitní dávky minerálů, vitamínů a enzymů, při současném užívání některých vitamínů a minerálů v tabletách."
To jste napsal v jednom příspěvku ,Ke štávám na léčbu cukrovku mohl by jste nastíny o jaké vitamíny jde. děkuji
Ten hrách netuším, ale asi v zeleném hrášku taky problém nebude je brán jako zelenina ne jako luštěnina.
Cukrovka je ve své podstatě zánět tedy je potřeba ji léčit jako zánět, což je v hrubém rozporu a oficiálním postupem který vlastně zánět neřeší a řeší pouze důsledek zánětu. Je potřeba si spočítat na nutriční kalkulačce co vlastně vůbec do těla dávám a co ne, to co je patrně deficitní je potřeba laboratorně otestovat a následně deficity srovnat. Šťávy hlavně zeleninové tu schopnost mají a při vyvážené stravě se stav většinou dá rychle zlepšit. Mimo to bych aplikoval srovnání HCl, vyšší dávky enzymů a pak následující doplňky které vyloženě snižují krevní cukr.
Velké dávky hořčíku potíráním roztokem chloridu hořečnatého, nebo orálně cca 10 mg/kg váhy/den
Skořice cejlonská 2 x 3 g denně
Kyselina alfa lipoová až 1 g denně (Pouze pokud člověk nemá amalgámové plomby)
Kyselina HCA – Hydroxycitronová – Garcinie 3 g denně
B1 až 4 g denně