kov píše:
A kolik masa týdně by podle Vás bylo rozumné jíst.
Dospelý človek (dajme tomu 75kg vážiaci muž, to je vraj taká norma) určite aspoň 200g mäsa... DENNE... Myslíš, že koľko by si ho jedol v prírode aby si prežil ? Pol kila denne by ti nestačilo... Lebo by tam bolo málo tuku... Ale keďže máš možnosť konzumovať maslo, masť, kokosový tuk, vajíčka (hlavne žĺtka), tak nemusíš jesť kilo mäsa denne aby si nebol hladný.
Musíš si uvedomiť, že človek je hlavne MäSOŽRÚT... takže mäso určite ideálne každý deň.
Ja osobne jem denne nejakých 400g mäsa, 6 domácich vajec so surovým žĺtkom (bielka varím), surové maslo, masť, trochu kokosového tuku, fermentovanú ovsenú a pohánkovú kašu, ryžu natural, trochu fermentovanej zeleniny. 2x týždenne 55g surového medu so surovým maslom a škoricou, 2x týždenne 1 banán rozmixovaný vmiešaný do ryže s maslom.
DENNE zjem 110-120g bielkovín, 230-250g tukov a okolo 180g sacharidov v dvojhodinovom "okne" (IF 22/2)... Celkový čas jedenia je asi 40 minút... Ale jem dve jedlá za ten čas (ktoré sa spolu "nebijú"), a medzi nimi je pauza (počas ktorej nepijem)...
Po jedle sa napijem až o 4 hodiny.
Jem väčšinou medzi 9tou a 11tou hodinou doobeda. Večer nejem NIKDY, najneskôr dojem druhé jedlo o 13tej hodine (ak som prvé začal jesť o 11tej hodine).